Titelsponsorn Stena arrangerar fototävling på Instagram i samband med Stena Match Cup Sweden

Titelsponsorn Stena arrangerar fototävling på Instagram i samband med Stena Match Cup Sweden

De tävlande har chans att vinna en seglingstur med Stena Sailing Teams egen skeppare Johnie Berntsson eller en slottsweekend i Danmark för två personer. Temat är ”segling”. På följande FB-sida hittar du tävlingen: Stena Match Cup Sweden.

fototävlingStena är för femte året i rad titelsponsor för Stena Match Cup Sweden – en av sju deltävlingar i Alpari World Match Racing Tour. Även i år står Stena Sailing Team på startlinjen. Västkustsonen Johnie Berntsson och hans team har för andra året i rad Stena som huvudsponsor. Utnämnd som årets svenska seglare 2011 och med många seglingsmedaljer i bagaget siktar Johnie och Stena Sailing Team naturligtvis på en storslagen hemmaseger i år.

Förra årets fototävling resulterade i många fina seglingsbilder. Två lyckliga vinnare utsågs, Eva fick tillsammans med sin familj tillbringa en helg på Legoland och Petter fick i september åka på en egen seglingstur med skeppare Johnie Berntsson från Stena Sailing Team.

Vinnarbilderna 2013:

tävling1 Eva, vinnare under #stenafamilj:
”Tack för vinsten i Legoland-tävlingen. Har en mycket nöjd och förväntansfull son som drömt om att åka dit sedan han sett en Legolandbroschyr och utbrast:- Finns det på RIKTIGT ???!!! Det ska bli så kul!”
tävling2 Petter, vinnare under #stenajohnie:
”Såg att jag blev utsedd till den lyckliga vinnaren i eran Instagramtävling. Roligt! Till hösten kommer jag studera och bo i Göteborg, från och med 26 augusti och framåt, och då kommer jag att ha all tid till att segla!”

För mer information, var vänlig kontakta:
Ylva Vitorovic, ylva.vitorovic@stenaline.com ; +46 704 85 81 87
Birgitta Plyhm, birgitta@plyhm.se ; +46 707 77 12 90

Om Stena Match Cup
Stena Match Cup Sweden är ett av Sveriges största publika evenemang och en av sju VM-deltävlingar för herrar i Alpari World Match Racing Tour. Evenemanget äger rum den första veckan i juli varje sommar på Marstrand och drar normalt runt 115 000 besökare. Stena Match Cup Sweden anordnas av GKSS i samarbete med Brandspot. GKSS ansvarar för de sportsliga delarna och Brandspot för de kommersiella rättigheterna. www.stenamatchcupsweden.com

Om titelsponsorn Stena
Stena Sfären är en av Sveriges största familjeägda företagsgrupper med närvaro över hela världen. Stena Sfärens bolag är verksamma inom Färjelinjer, Shipping, Offshore Drilling, Fastigheter, Finans, Investeringar samt Återvinning, miljö och handel. Stena Sfären har drygt 20 500 anställda och en omsättning på 54 miljarder SEK. www.stena.com,

 

hans